Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Rahapelaaminen.fi-nettisivuston käyttäminen on ilmaista eikä sivustolla olevaa sisältöä tule tulkita kehotukseksi pelata rahapelejä. Sivuston on ennen kaikkea tarkoitus jakaa informaatiota heille, jotka ovat jo tehneet päätöksen pelaamisesta ja heille, jotka etsivät tietoa rahapelaamisesta jonkin tietoprojektin tueksi. Älä koskaan pelaa rahapelejä niin isolla summalla, että sen häviäminen voi aiheuttaa sinulle merkittäviä ongelmia.

Rahapelaaminen.fi ei tallenna yksilöityä tietoa sivuston vierailijoista. Sivuston ylläpito voi kuitenkin saada tiedon esimerkiksi siitä, millaisilla laitteilla sivustoa on käytetty ja esimerkiksi siitä, miten sivustolle on tultu. Kerättävien tietojen on tarkoituksena auttaa erityisesti sivuston kehittämisessä.

Sivustolla pyritään jakamaan pätevää tietoa, mutta jos sivustolla on esimerkiksi vanhentunutta tai muuten virheellistä tietoa, niin ei sivuston ylläpito ota minkäänlaista vastuuta siitä mahdollisesti johtuvista seurauksista. Harkitse aina hyvin ennen kuin aloitat rahapelaamisen ja varmista, että tiedät kaikki tarpeelliset tiedot pelistä ja pelin järjestävästä tahosta.

Rahapelaaminen.fi-sivustoa ylläpitää suomalainen yritys. Esimerkiksi sivuston sisältöön ja tietosuojaan liittyvissä asioissa voit halutessasi ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen moi@rahapelaaminen.fi

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 26.11.2023. Muutokset tämän Rahapelaaminen.fi-sivuston käyttöehtoihin ja tietosuojaan ovat mahdollisia. Voi olla hyödyllistä tutustua tähän sivuun ajoittain.

Scroll to Top